Kimola Bebek Bezi Dünyası Araştırması, 2021 - Türkiye

Dec 07, 2021 - 1 min read
Kimola Bebek Bezi Dünyası Araştırması, 2021 - Türkiye

Sosyal Araştırma Nedir?

/sosyal araştırma/
1. Veri analitiği şirketi Kimola'nın, sosyal medyadaki tüketici konuşmalarını toplayıp, özel metodolojisi ile kantifiye ettiği ve içgörüler çıkardığı araştırma türüdür. Genel olarak, sosyal medya verilerinin toplanması, onbinlerce veri. arasından, kaliteli görüşlerin yapay zeka desteği ile ayrılması, Kimola'nın deneyimli araştırmacıları tarafından en ince ayrıntısına kadar sınıflandırılması ve toplanan tüketicilerin, 188 farklı ilgi alanı üzerinden profillenmesi, TV yakınlıklarından müzik zevklerine kadar yaşam stillerinin analiz edilmesi ile yapılır. 

Türkiye Bebek Bezi Dünyası Araştırması

Kimola olarak 2014 yılından bu yana, sosyal medyada, e-ticaret sitelerinde, internet ortamında bulunan tüketici görüşlerini Sosyal Dinleme özelliğimiz ile topluyor, yapay zeka ile analiz ediyor, sınıflandırıyor ve araştırmacılarımız ile içgörüler çıkarıyoruz. Bir konu hakkında konuşan ya da belirli bir davranışı gösteren tüketici gruplarını Kitle Analizi özelliğimiz ile profilliyor ve yaşam stillerini analiz ediyoruz. 

Pazarlama ve iletişim profesyonellerinin veriye olan erişimini artırmak ve dijital veriden nasıl daha iyi faydalanabileceklerini göstermek için hazırladığımız içeriklerde, bu haftanın başrolü Türkiye Bebek Bezi Dünyası Araştırması. Satın alma motivasyonlarından tüketici endişelerine, 7 ana kategori ve 16 alt sınıfta analiz ettiğimiz bebek bezi hakkındaki tüketici konuşmalarını ve tüketici profili analizini içeren Kimola 2021 Türkiye Bebek Bezi Araştırması'na erişmek isterseniz, şu linkten formu doldurabilirsiniz.

Subscribe to Our Newsletter!

We gather global consumer research news and share them with 3,000+ marketing and research professionals worldwide.

Latest