Verizekalılar Kulübüne Davet!

Oct 10, 2021 - 2 min read
Verizekalılar Kulübüne Davet!

2014 yılından bu yana Kimola’da tüketicilerin ihtiyaç, motivasyon ve yaşam tercihlerini anlamaya yönelik teknolojiler geliştiriyoruz. Yan yana gelmesine çok da alışık olmadığımız ‘yazılım geliştirme’ ve ‘sosyoloji’ disiplinlerinden aynı anda uyguladığımız bu yaklaşım, tüketici araştırmaları alanında Kimola’da özgün bir kültürün oluşmasını sağladı.

Kimola’da ortaya çıkan bu kültür, bizi dünyanın 10 farklı ülkesinde araştırma yapabilecek verimliliğe ulaştırdı. Ancak müşterilerimizin geçmiş deneyimlerinden, dijital veri kullanılarak yapılan araştırmalarda beklenen derinlikte analizlere ulaşılamadığını ve hatta dijital veri analiz edilerek yapılan araştırmalara dair güvenlerinin zayıfladığını duymaya devam ediyoruz.

Sektörde geçirdiğimiz bu uzun süre boyunca, pazarlama profesyonellerinin ortaya koyduğu harika işlerle defalarca şahit olduk. Buradan aldığımız güçle, sektördeki üretkenliğin, yeteneğin, dijital veri analizlerine dayanan tüketici araştırmalarına da yansıması için bayrağı taşımaya karar verdik. Bunun için de Kimola’da gelişen özgün metodolojileri anlattığımız eğitim materyallerinden, ürünlerimizin ücretsiz kullanımına kadar pek çok imkan sağladığımız bir kampanya hazırladık.

Bu kampanyada bizimle aynı heyecana sahip pazarlama profesyonellerine seslenebilmek için Kimola’daki eski şakamızı kullandık; Verizekalılar!

Verizekalılar Kulübü

İçgüdüleri yerine içgörülerine güvenen “Verizekalılar”a seslendiğimiz bu kampanyada, dijital veriyle tüketici araştırmaları derinleşmek isteyen profesyonellere eğitim ve araçlar sunarak rehberlik ediyoruz. kimola.com/verizekalilar adresinden erişilebilen “Verizekalılar Kulübü”, yine bizim deyimimizle “tüketici içgörüsü ile hareket edenlerin kazandığı dünya”ya 4 adımlık bir yolculuk sunuyor.

Verizekalı olma yolculuğunun ilk basamağında, veri toplama, analiz etme ve yapay zeka ile bu verileri sınıflandırma hakkında eğitim makalelerinden oluşan İçgörü Kütüphanesi yer alıyor. Bir sonraki adımda ise güçlü Türkçe desteği ile 6 farklı dilde çalışan ürünlerimizi ücretsiz kullanımının sunulduğu İçgörü Araçları yer alıyor. Bu yolculuğun bizim için en anlamlı adımında, eğitmenleri arasında Tüketici Davranışları alanında San Francisco State University’de görev alan ve aynı zamanda Kimola’nın resmi danışma kurulunda bulunan Prof. Dr. Gülnur Tumbat’ın da yer aldığı İçgörü Akademisi’ne ücretsiz kayıt imkanı yer alıyor.

Kampanyamızın yaratıcı süreçlerinde Andaç Erkök önderliğindeki kreatif ekibe, uygulamada FUHA Tasarım Stüdyosu'na ve seslendirmede sevgili Harun Can'a teşekkürler.

Subscribe to Our Newsletter!

We gather global consumer research news and share them with 3,000+ marketing and research professionals worldwide.