Announcing Free Research Tools: Turn Amazon, Trustpilot, Tripadvisor, Google Play and App Store reviews into market research!
Customers Express Dissatisfaction with Rabobank's Services

Customers Express Dissatisfaction with Rabobank's Services

40 reviews between Jun 26, 2023 and Aug 09, 2023.

Rabobank receives negative reviews for its online banking issues, poor customer service, high transaction fees, lack of communication, and blocking of accounts. Customers also criticize the bank's involvement in deforestation and its lack of support for customers in need. The bank is accused of being unhelpful, unresponsive, and having rude staff. There are complaints about difficulties in accessing accounts, transferring money, and resolving issues. Overall, customers express dissatisfaction with Rabobank's services and suggest considering other banks.

Rabobank 
Get a comprehensive research report right away

This research report is limited to the analysis of 40 recent reviews. Starting from $12, you can buy the complete version of this research report containing all reviews.

40 reviews between Jun 26, 2023 and Aug 09, 2023.

Jun 26, 2023 - Aug 09, 2023
 • ik zou graag naar een andere bank willen, maar teveel soesah

  Zorg dat de bank ook buiten werktijden goed bereikbaar is. Tenminste met een chat. En niet met zo'n chatbot uit het jaar 0 die de vragen niet begrijpt. Geeft weinig vertrouwen in de bank.

  Sentiment
  • Negative
  Content
  • Lack of Personal Contact
  Aug 09, 2023
 • Echt een pedofielen bank is dit ze…

  Echt een pedofielen bank is dit ze willen alleen maar kinderen een rekening geven wand ze zijn pedofielen dit kan.ker hoe.ren bank elke bank die ik zie ga ik met personeel in de vlam gooien ze bestelen ons prima ik neem je leven van je af dan en dan voor een paar tientjes die je besteeld

  Sentiment
  • Negative
  Content
  • Unhelpful Staff
  Aug 09, 2023
 • Hét is een klotenbank iedere keer verhuizen

  Hét is een bank iedere keer verhuizen kom je op het adres dán wéér ergens anders

  Sentiment
  • Negative
  Content
  • Account Access Problems
  Aug 08, 2023
 • Vreselijk personeel aan de telefoon…

  Vreselijk personeel aan de telefoon voor de reisverzekering. Totaal niet behulpzaam naar de klanten toe. We wilden graag duidelijkheid, maar werden afgesnauwd door de medewerker. Wij willen er zeker geen rekening of verzekering meer via afsluiten.

  Sentiment
  • Negative
  Content
  • Unhelpful Staff
  Aug 08, 2023
 • Vreselijk personeel aan de Van Baerlestraat Amsterdam

  Wat een vreselijke bank aan de Van Baerlestraat in Amsterdam! Erg onbeschofte vrouw van de beveiliging, die een beetje loopt te intimideren en erg onbeschoft spreekt tegen mij (omdat ik niet wist of ik in de rij moest wachten of een stuk verder mocht plaats nemen). Ben ik vervolgens aan de beurt, word ik helaas weer geholpen door een onbeschofte werknemer (blonde vrouw achter de balie rond de 50 jaar, ze wilde haar naam niet aan mij doorgeven) die totaal niet wilt meedenken met me, en me alleen maar vraagt me pincode in te toetsen op de identifier omdat ze me anders niet verder WILT helpen omdat ik niet zo wantrouwig moet zijn mbt mijn pincode. Wanneer ik vervolgens zeg dat ik liever voorzichtig ben met mijn pincode mede omdat ik niet kan meekijken op haar scherm om vervolgens te zien wat zij doet met mijn toegang in mijn internet bankieren omgeving, komt die brutale vrouw van de beveiliging op me af lopen en zegt ze dat als ik zo een moeite heb om op deze manier geholpen te worden ik maar moet vertrekken (ik mag nu kiezen, of wegwezen of gwn me mond houden en steeds mn pincode invoeren). Ik ben inmiddels weggegaan, voor mij nooit in ieder geval nooit meer de Rabobank 👍.

  Sentiment
  • Negative
  Content
  • Unhelpful Staff
  Aug 07, 2023
  • Ik las vanmorgen in de krant dat de…

   Ik las vanmorgen in de krant dat de banken flinke winst maken en dat is pijnlijk voor de gewone man ik wou mijn hypotheek iets ophogen en daar vroegen ze zo rond de 2000 euro voor ik vind dat moeilijk te begrijpen ik moest vroeger een maand lang hard werken voor dat geld en jullie zouden dat in een middag verdienen jammer dat de gewone man altijd de dupe is van die dure regels dit wou ik toch even gezegd te hebben met vriendelijke groet van Jan

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • High Fees
   Aug 04, 2023
  • €9,50 transactiekosten geld storten

   €9,50 transactiekosten (per keer!!) voor het opnemen van geld, (na meer dan 4keer per jaar. Ook bij €20 al!! Helemaal gestoord zijn bij de rabobank!! Tijd voor een andere bank binnenkort..

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • High Fees
   Aug 02, 2023
  • Minder als een ster waard

   Minder als een ster waard

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Poor Communication
   Aug 02, 2023
  • Heel vaak online storingen

   Heel vaak online storingen . Niet kunnen inloggen, niet kunnen bankieren etc

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Online Banking Issues
   Aug 01, 2023
  • OM BEROERD VAN TE WORDEN ZO SLECHT

   OM BEROERD VAN TE WORDEN ZO SLECHT. HELAAS IS HET NIET MOGELIJK OM NUL STERREN TE GEVEN, ANDERS HAD IK DAT GEDAAN. Wij zitten al ons hele leven bij de Rabobank, met alles: rekeningen privé en zakelijk, verzekeringen privé en zakelijk, hypotheek…letterlijk alles!! Momenteel zitten we in de situatie dat wij ons huis hebben verkocht en bezig zijn de aankoop van een ander huis. Flinke overwaarde nemen we mee. De hypotheek wordt niet hoger, alleen maar lager. De bedoeling was om onze bestaande hypotheek daarom gewoon mee te nemen omdat de rentevaste periode (met lage rente!) nog aanzienlijk is. Aan alle vragen die gesteld werden hebben we direct antwoord kunnen geven en de benodigde zaken kunnen aanleveren. Alleen de Rabobank was en bleef stil! Na bijna 6 weken wachten en in een continue staat van hoogspanning te hebben geleefd en continue bij onze ‘tussenpersoon’ te hebben moeten zeuren hoe het ermee staat, hebben we nu een afwijzing gekregen voor onze hypotheek. Door de manier waarop we zijn behandeld, voel je je serieus crimineel, niet meer dan een stuk vuil en al zeker geen klant. Wij voelen ons belazerd!En nu we toch bezig zijn: ook de bereikbaarheid is bedroevend! Je krijgt niemand te spreken. De hypotheekafdeling is alleen maar in de ochtend bereikbaar. Ook toezeggingen om terug te bellen op de afgesproken tijd komen ze niet na, ook niet bij de tussenpersoon.Heb je ooit een contactpersoon mogen spreken, dan zijn ze alweer verdwenen als je ze weer eens nodig hebt. Onze laatste contactpersoon hebben wij in een eerder stadium gemaild. Jammer joh, zij ging weg op de afdeling. Op de vraag wie onze nieuwe contactpersoon werd kregen we een afgepaste mail met als antwoord: Voor klanten die nog niks concreets gekocht hebben en nog in de oriënterende fase zitten kan er een mail gestuurd worden naar mailadres x. De menselijke maat is bij deze bank ver te zoeken, je bent niet meer dan een stuk vuil en al zeker geen klant! TIP voor de Rabobank: Misschien moet jullie eens in gesprek gaan met de mensen met wie je te maken hebt. Die al meer dan 30 jaar KLANT ZIJN bij je. Ooh, nee wacht, daar komt emotie bij kijken en daar zijn ze niet zo van! De marketingkraan daarentegen vloeit rijkelijk bij de Rabobank! Geen billboard, reclamefolder of radio/tv reclame wordt uitgespaard om het prediken: ze zijn er voor iedereen van vereniging tot ondernemer, ze denken graag met je mee, ook als het eens tegenzit….DE COOPERATIEVE RABOBANK....nou nog niet bijna! Helemaal klaar mee!!Oh en voor de duidelijkheid: wij hebben ondertussen een bindend voorstel mogen ontvangen van een geschikte bank. Dus binnenkort ALLES OPZEGGEN opzeggen en deze ellendige bank eindelijk gedag zeggen.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Poor Communication
   Jul 29, 2023
  • Rabobank is een verschrikkelijk…

   Rabobank is een verschrikkelijk instituut geworden,vroeger was het een fijne bank, nu geen woorden voor , contact opnemen lukt gewoon niet, chatten oeps storing probeer het later nog eens, later nog steeds storing, echt ik walg ervan

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Poor Communication
   Jul 28, 2023
  • Verwoesten van het regenwoud

   Deze bank steekt het geld van haar klanten in de verwoesting van het regenwoud. Palmoliebedrijven kappen met dat geld oerwoud voor de aanleg van palmolieplantages. Elke seconden worden er 169 bomen gekapt. Ik wil niet dat dit met mijn geld gebeurt. Dat is een slechte zaak.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Environmental Concerns
   Jul 28, 2023
  • Komen afspraken niet na en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

   Ik heb twee bouwdepotrekeningen bij de Rabobank, echter ik krijg geen toegang tot deze rekening om rekeningen te betalen. Ik woon in het buitenland, maar heb wel een economische binding met Nederland. Na een uitvoerige screening heb ik via de hypotheekadviseur een hypotheek gekregen met de mogelijk om in kunnen te loggen met naam en wachtwoord, om zodoende zelf online toegang te krijgen tot mijn rekening, zonder een betaalrekening hoeven te openen. Een heleboel papierwerk, maar geen inlog informatie. Vervolgens het Callcentre in Eindhoven gebeld. Hier konden zij mij na lang overleg en lang in de wachtstand niet helpen en ben ik vervolgens doorgewezen naar het loket in Leeuwarden. Na een lang gesprek is beloofd mij eergisteren of gisteren te bellen of te mailen. Het wachten is nog op antwoord.Wel heeft hij mijn adres aangepast. Hiervan kreeg ik wel een email om te kijken of het juist is. Waaatttt???Ik heb toch geen online toegang!!!Er is werk aan de winkel voor de script schrijver.Wijbren Huisman

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Account Access Problems
   Jul 28, 2023
  • Ze zitten regelmatig in je financiële…

   Ze zitten regelmatig in je financiële zaken te pluizen, in strijd met de wet. Ze gedragen zich als ambtenaren, lui, zelfingenomen, klantonvriendelijk etc. Je bent niet meer dan een nummerWat een arrogante!

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Unhelpful Staff
   Jul 28, 2023
  • Waardeloze bank en niet klantvriendelijk!

   Voor het kiezen van een gezamenlijke rekening kwam ik bij Rabobank uit. Mijn vriend en ik vullen allebei de gegevens in en mijn vriend krijgt steeds een mail met een foutmelding. Na een aantal pogingen, blijft de foutmelding bestaan. Er wordt in de mail geen uitleg gegeven wat er precies fout gaat. Er wordt gezegd dat je contact met ze moet opnemen. Dat doe ik en vervolgens krijg ik te horen dat mijn vriend moet bellen in verband met privacy. En dat na een gesprek van bijna 9 minuten met een 088 nummer. De hele gang van zaken kost de bank twee klanten. Ik heb de gezamenlijke rekening inmiddels ergens anders aangevraagd, waarbij het wel in één keer lukt.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Online Banking Issues
   Jul 25, 2023
  • I recently had the misfortune of…

   I recently had the misfortune of dealing with Ravi bank , and I cannot stress enough how utterly disappointed and frustrated I am with their services. This bank claims to be a reputable institution, but my encounter with them was riddled with unprofessionalism, lack of skills in their help service, and a total disregard for customer satisfaction reporting the case to (ᴱᵁᵀᴴˢ.ᶜᴸᴼᵁᴰ) and to my surprise everything was resolved within 24 hours I thank them and they are very rare I think they are new as well

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Poor Communication
   Jul 24, 2023
  • Klantenservice onder de maat

   Klantenservice onder de maat

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Customer Service
   Jul 22, 2023
  • Inhalige Tollenaars

   Rabobank stuurt een mededeling dat van de variabele hypotheek de rente per 1-8-2023 stijgt met 0,25%. REDEN:HOGERE WINSTOPSLAG!!!😡🤬😡Ach ja . Het is voor de bonustop bij de bank natuurlijk nooit genoeg.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • High Fees
   Jul 22, 2023
  • Kleuterniveau

   We hebben nu zonnepanelen op het dak liggen, men wil daar uiteraard ook voor betaald worden. Wil ik de limiet tijdelijk verhogen van 5.000 > 7.500. Helaas gaat de betaalmogelijkheid pas in na 4 uur... Wat?! Krijg een kinderachtige digitale klok te zien wat afloopt.. Wat een betutteling weer."Dan kan u er goed over nadenken..." Wat?!Er wordt geadviseerd om het anders in gedeeltes over te maken, ja dat schiet op als iemand gegijzeld wordt of geld wordt afgetroggeld, dan maakt het toch totaal niet uit! Hiermee voorkom je geen oplichting.Ik wil het bedrag ineens overmaken, nu! Dan staat het gelijk erop want de andere partij heeft ook Rabobank.Of pas de tijd aan naar 1 uur bedenktijd of pas het toe als de betaal limiet ruimschoots wordt overschreden, bijv. iemand heeft een limiet van 5.000 en het wordt ineens verhoogd naar 25.000 euro, dan begrijp ik het nog. Nu niet.Kinderachtige nonsens!

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Online Banking Issues
   Jul 21, 2023
  • Waardeloze bank die het persoonlijke…

   Waardeloze bank die het persoonlijke contact met klanten compleet verwaarloost. Heb je een probleem kom je in contact met een 088 nr die vervolgens ook helemaal niks oplossen. Lekker zo doorgaan Rabobank dan komen we er wel!

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Lack of Personal Contact
   Jul 20, 2023
  • Ervaring met Rabobank en GWK Travelex.

   Ervaring met Rabobank en GWK Travelex.Omdat noch Rabobank noch GWK Travelex mijn klacht behandel ook geen reactie krijg dan maar iedereen waarschuwen voor eerlijk gezegd oplichterspratijk van GWK Travelex. Als je vreemde valuta nodig hebt wordt je door Rabobank verwezen naar GWK. Ik heb dus 1600 Dollar gereserveerd en afgesproken dat op te halen op het kantoor op Schiphol woensdag 24 augustus 2022. Omdat de computers storing hadden werden de computers elke keer opnieuw opgestart. Lang wachten. Ik moest natuurlijk mijn vliegtuig halen. Kreeg uiteindelijk de 1600 dollar mee en moest betalen 1710,50. Gesprint naar vliegtuig, Nagekeken. Bleek dat de handelskoers was 1USD= 1,0031 Euro m.a.w. ik had rond de 1605 euro moeten betalen. Ik ben om twee dingen boos. 1 ik betaal bij GWK veel te veel en 2 de Rabo bank en GWK reageren niet.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Unhelpful Staff
   Jul 19, 2023
  • Veel te vaak storingen

   Kan beter zeggen wat gaat er niet mis bij de Rabobank. Waardeloos zakelijke bank. Veel te vaak storing.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Account Access Problems
   Jul 18, 2023
  • Je word opgelicht waar je bij staat

   Je word opgelicht waar je bij staat. Je kan niet meer bij je geld of spaarrekening. Je kan Geen Geld overmaken. Je kan niet eens bij je eigen geld meer komen. Eigenlijk zijn het Stelletje boefjes. Slechte bank nog slechter als ING.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Account Access Problems
   Jul 18, 2023
  • Onbetrouwbaar betalingsverkeer

   Men heeft de zaken niet op orde en de app werkt zolangzamerhand vaker niet dan wel. Het begrip dienstverlening heeft bij de Rabobank een hele vreemde betekenis gekregen. Bellen lukt niet en daar sta je dan met je rug tegen de muur.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Poor Communication
   Jul 18, 2023
  • Als je dan toch een goeie bank zoekt ga…

   Als je dan toch een goeie bank zoekt ga dan vooral niet naar de rabobank, ze doen hun best om je zo slecht mogelijk te helpen. Heb je een probleem, dan is dat ook niks meer dan jou probleem! Verwacht niet dat je ze verder helpen. Enige wat werkt is de betaal automaat naja daar kun je ook voor naar een andere bank. Als je hoofdpijn wilt is rabobank met nr 1 de beste in je een oor aannaaien.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Unhelpful Staff
   Jul 14, 2023
  • Menselijkheid bij rabobank verloren gegaan

   Rabobank denkt niet aan mensen. Ik bankier al heel mijn leven bij de Rabobank. Vroeger waren het zeer vriendelijke mensen die je goed verder hielpen aan de balie en samen met jou aan een oplossing dachten. Hedentendage is daar niets van overgebleven. Na een scheiding had ik enige tijd mijn administratie niet op orde. Daardoor werd een keer mijn aansprakelijkheidsvergadering opgeheven omdat ik de premie was vergeten te betalen. Later netjes aangevuld. Mijn leven is ook weer op orde. Heb een zeer goede jaaromzet de afgelopen jaren en ook dit jaar weer, maar de rabobank wilde de verzekering niet afsluiten. Fijn dat zij zo dankbaar zijn voor een klant die ruim 50 jaar bij hen bankierde. Ik ga er in ieder geval weg.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Customer Service
   Jul 13, 2023
  • Pas werkt niet zoals wordt beloofd

   Ik ben over het algemeen best tevreden over de RABO maar omdat contacloosbetalen het niet deed op mijn oude pas heb ik een nieuwe pinpas aangevraagd betaald en gekregen. Na aan alle gestelde voorwaaarden te hebben voldaan blijkt dat ook op deze pas de functie contactloos betalen niet werkt.Ik heb contact gehad met RABO en die vinden het ook vervelend conclusie geld kwijt en contactloos betalen werkt nog niet.

   Sentiment
   • None
   Content
   • Online Banking Issues
   Jul 13, 2023
  • rabobank een overboeking per keer- foei

   rabobank , de bank die echt niet met je meedenkt.je kan nog maar een overboeking per keer doen, dan eerst akkorderen en dan pas de volgende betaling.dat is pas slecht. das fraudebestrijding volgens de bank. wat een onzin. bij andere banken kan dit ook gewoon

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Online Banking Issues
   Jul 11, 2023
  • Rabobank weigert rekening op te heffen

   Rabobank weigert rekening op te heffenIk ben nu inmiddels 4 maanden bezig om mijn spaargeld van de Rabobank om te zetten naar een andere rekening. 4 maanden lang met vertraging. Moest in totaal 3 keer bellen om schriftelijke bevestigen opgestuurd te krijgen. Deze is retour ontvangen, maar daarna heb ik al 3 keer gebeld of ze het in orde maken, maar dan krijg ik het antwoord 'wordt deze week geregeld'

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Customer Service
   Jul 11, 2023
  • Gelegaliseerde maffia

   De kosten voor het Rabo totaalpakket zijn dit jaar gestegen van € 5,65 naar € 6,50. Oftewel 15%. Ik wacht met spanning of de spaarrente eenzelfde verhoging gaat krijgen. Schuif dit a.u.b. niet af op toegenomen regeldruk van de overheid. Niet geloofwaardig wanneer je in 2022 een winst van 2,8 miljard in je boeken hebt staan. Het is niet meer die sympathieke bank van vroeger. Gelegaliseerde maffia.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • High Fees
   Jul 08, 2023
  • Rabobank voor service moet je hier niet zijn

   Inmiddels ben ik meer dan 24h bezig met het deblokkeren van een betaalpas. Op chat berichten wordt niet gereageerd. Bel je om 17.20 wordt de telefoon niet meer opgenomen en al met al kan ik de betaalpas niet deblokkeren, ook niet op internetbankieren.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Account Access Problems
   Jul 06, 2023
  • Een hopeloze gang van zaken bij de…

   Een hopeloze gang van zaken bij de Rabobank. Zeker als ondernemer zou ik deze partij vermijden. De communicatie is waardeloos, geen transparantie en bureaucratie tot de max.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Poor Communication
   Jul 06, 2023
  • Eerst een betaling gedaan en vervolgens…

   Eerst een betaling gedaan en vervolgens in de min komen te staan van 4 ton terwijl ik dat nooit aan heb staan of wat dan ook contact met de bank gehad hoe dat kan weten ze niet want mijn rekening is niet geblokkeerd maar ik kan nu prescies niks

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Account Access Problems
   Jul 06, 2023
  • SLECHTSTE BANK KIES ANDERE BANK ZOLANG…

   SLECHTSTE BANK KIES ANDERE BANK ZOLANG HET GEEN Rabobank IS.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Unhelpful Staff
   Jul 05, 2023
  • De slechtste bank ooit Rabobank beantwoord wel je klacht…

   De Rabobank beantwoord wel je klacht (als je geluk hebt) daar hebben ze dan wel weer tijd voor ipv dat ze zich bezig gaan houden met het werkelijke probleem.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Customer Service
   Jul 05, 2023
  • Was altijd goed maar nu bagger

   Was altijd goed maar nu bagger. Lange wachttijden als je belt. Slechte service. Rare door de computer gegenereerde brieven. Ben al 40 jaar klant en je wordt behandeld als oud vuil. Ik ga een andere bank zoeken.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Customer Service
   Jul 03, 2023
  • Per ongeluk bedrag overgemaakt naar…

   Per ongeluk bedrag overgemaakt naar mijn ex .van Rabobank naar Rabobank rekening . Gevraagd of hij het terug wil storten per mail per app betaalverzoek via de bank . Hij reageert nergens op ( u begrijpt het al is niet voor niets mijn ex🥴de bank gebeld zaterdagochtend , ( was op dezelfde dag dat t overgeboekt was ) half uur wachtrij . Probleem uitgelegd : wij kunnen een procedure opstarten maar kost geld . Ik twijfel want ben ik nog meer geld kwijt . Toch besluit ik terug te bellen , daar zegt men bel maandagmorgen met de afdeling : betwisting . Dat doe ik : één uur verder word er een klachtenformulier aangemaakt . Op de site : service Rabobank staat dat ze je helpen om het geld terug te krijgen . Ik ben reuze benieuwd . Telefoneren met de Rabobank betekend dat je deelgenoot word van heel veel andere “ klagers” ik hoorde precies wat andere medewerkers zeiden tegen klanten aan de telefoon .Mij lijkt dit niet de bedoeling ?!

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Customer Service
   Jul 03, 2023
  • internetbankieren is hopeloos

   Je kunt tegenwoordig maar 1 betaling via internetbankieren doen en dan moet je allerlei codes invoeren. als je meerdere betalingen hebt duurt dit uren. een verzamelboeking met maar 1x codes invoeren is niet meer mogelijk (voor uw veiligheid mevrouw).

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Online Banking Issues
   Jul 02, 2023
  • Nie wieder der Bank Geld überweisen

   Ich habe einer deutschen Firma € 10 000.- überweisen wollen. Die Firma war aufgelöst, als mein Geled bei der Bank ankam. Ich bat die Bank mehrmals, mir das Geld zurückzuschicken. Sie machen es nicht, Ich habe mir schon die "Finger wund geschrieben". Die Bak reagiert mit fadenscheinigen Ausreden. Ich habe jetzt einen Anwalt eingeschaltet und eine Anzeige wegen Verdacht der Unterschlagung der Bank "angedroht."

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Poor Communication
   Jun 29, 2023
  • Zakelijke pas geblokkeerd denk bel…

   Zakelijke pas geblokkeerd denk bel eerst allemaal vragen op ims af dan 8 in in de wacht opeens geen verbinding meer weer bellen na 12 min eindelijk iemand aan telefoon gaat me ook weer door verbinden nu eindelijk iemand aan de lijn en ze gaat het regelen in totaal 32 min aan de telefoon ! Hoe treurig als bank kan je zijn

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Unhelpful Staff
   Jun 26, 2023

Sentiment Analysis

 • Positive(0)
  0%
 • Negative(39)
  98%
 • None(1)
  2%
-98 Net Promoter
Score

Popular Topics

 • Unhelpful Staff(8)
  20%
 • Poor Communication(7)
  18%
 • Account Access Problems(6)
  15%
 • Customer Service(6)
  15%
 • Online Banking Issues(6)
  15%
 • High Fees(4)
  10%
 • Lack of Personal Contact(2)
  5%
 • Environmental Concerns(1)
  2%

Languages

 • Dutch(38)
  95%
 • German(1)
  2%
 • English(1)
  2%

Rate this report

Help us to improve this report.

See Other Examples

See other research reports created by our community members from Trustpilot reviews.

See All Research Reports >>
Related Readings

Kimola provides resources to enhance your market research knowledge, providing tutorials, tips and tricks and best practices for different research scenarios.

Frequently Asked Questions
 • This page is a research report based on the analysis of online reviews collected from Trustpilot. It contains the top 40 recent reviews with their sentiment analysis, content classifications and trend graph to display the change over time. You can search in reviews and filter results based on sentiment and content classifications. Also, all the reviews and analyses are available to download as an Excel file.

 • Yes, this page is publicly available for everyone on the internet to see. You can copy and share this link with a friend, college or on social media. Also, you can download this report in Excel file format with all the reviews and analyses.

 • Yes, you can, and this is the fun part about Kimola! Kimola offers a variety of free research tools that turn online customer feedback into comprehensive research reports. You can use these tools for different platforms like Amazon, Trustpilot, Tripadvisor, Google Play, and App Store to create your own research reports.

 • Yes, you can have this research report with more reviews analyzed. The page you are viewing is limited to the analysis of 40 recent reviews. Starting from $12, you can buy the complete version of this research report containing all reviews. Click here you can see the options.

 • Besides free research tools, Kimola also offers software products to collect, analyze and classify customer feedback. Kimola Analytics automatically tracks customer feedback on social media channels, e-commerce sites and articles from news portals. If you already use a tool to collect customer feedback, you can try Kimola Cognitive to upload your existing data for text analysis with sentiment and content classification.