Mixed Reviews Highlighting Courier Problems and App Performance for Tokopedia
  • 95 users bookmarked
  • Sources Google Play Reviews
  • Size Up to latest 4,500 reviews (Customizable)
Explore Tokopedia's Customer Feedback Insights

Mixed Reviews Highlighting Courier Problems and App Performance for Tokopedia

Mixed reviews for Tokopedia focusing on issues with courier services, slow app performance, and unexpected order cancellations. Users appreciate the convenience and promotions but express frustration with delivery delays, unclear shipping processes, and technical glitches. Complaints target Tokopedia's recommended couriers, highlighting instances of lost packages and difficulty in filing complaints. Some users encounter login and voucher redemption problems. Despite these challenges, positive feedback highlights the platform's helpfulness, ease of use, and overall shopping experience.

Best for
  • E-commerce Managers
  • Product Managers
  • Customer Experience Analysts
  • Market Researchers
  • Digital Marketers

Starting from $18, you can purchase this report to access from your inbox and Kimola account.

Purchased users
37 users purchased a report
in the last 24 hours.
One-time purchase without hidden or recurring costs!
Preview

Here you can see the preview of this report containing the analysis of only 30 latest reviews.

Custom Date - Apr 12, 2024
Featured Content
  • akhir-akhir ini tokped versi browser PC sering lambat loading webnya.

    Sentiment
    • Positive
    Content
    • App Performance
    Mar 06, 2024
  • Aplikasi belanja apa yg menyediakan kurir terburuk se Indonesia? Yah Tokopedia lah. Mending hapus aja ni aplikasi kalau pengiriman nya masih melenceng dari estimasi!!!! Dan untuk kurir nya semoga sehat" terus dan cepat di pecattttt!!!!!! Dan yg melihat komen ini tolong kasih aplikasi nya bintang 1 biar mereka cepat sadar!!!!!!

    Sentiment
    • Negative
    Content
    • Courier Service
    Mar 06, 2024
  • Harusnya tokopedia bisa kasih kesempatan pembeli memberi rating kepada jasa pengiriman yang digunakan. Kalau pakai kurir rekomendasi mestinya kita bisa tahu jasa mana yang digunakan. Awalnya dijanjikan 5 maret sampai tapi secara sepihak diundur ke tgl 8 maret, padahal masih di sekitar jabodetabek. Lebih baik tokopedia hentikan kerja sama kurir rekomendasi dengan ID Express.

    Sentiment
    • Positive
    Content
    • Courier Service
    Mar 06, 2024
  • Jahat banget Tokopedia, padahal saya cuma pesan parfum evangeline, tapi dibatalin oleh sistem, nggak tau kenapa disitu di kasih keterangan "Dibatalkan karena melanggar syarat dan ketentuan" padahal jelas jelas saya cuma pesan parfum,dan lebih jahat lagi produknya udah saya bayar lewat Alfamart tapi pas dilihat di Tokopedia nya, kok dibatalin, kaget plus kecewa, kok jdinya gitu tokped? Cuma mau beli parfum loh, mana voucher satu satunya lagi, kalo voucher nya dikembalikan sih masih bisa di maafin

    Sentiment
    • Negative
    Content
    • Cancellation Issues
    Mar 06, 2024
  • Gk mutu. Hp saya tidak bisa login dan daftar toped. Setelah 3x login dan logout. Ya sudah uninstall aja, pindah ke shopee yg lebih waras sistemnya...

    Sentiment
    • Negative
    Content
    • User Experience
    Mar 06, 2024
  • BANYAKIN promo khususny untuk extra gratis ongkir yang tidak ada minimal belanja

    Sentiment
    • Positive
    Content
    • Customer Service
    Mar 06, 2024
  • See All Reviews
Sentiment Analysis
13 Net Promoter
Score
Popular Topics
Similar Reports
  1. Google Play Reviews 67
  2. Google Play Reviews 95
  3. Google Play Reviews 71
Frequently Asked Questions
  • This page displays purchase options and a preview of the customer feedback analysis report for Tokopedia based on online reviews collected from Google Play. The analysis helps E-commerce Managers, Product Managers, Customer Experience Analysts, Market Researchers, Digital Marketers to discover insights into what people love, dislike, and need.

  • This report provides the Net Promoter Score, sentiment analysis, content classification, most popular phrases, languages and a trend graph to display how the context changes over time. After purchasing the report, you can search in customer feedback and filter results based on classification labels and popular phrases. Also, the analysis is available in PDF format, and all the reviews are available in Excel.

  • Yes, this page is publicly available for everyone on the internet to see. You can copy and share this link with a friend, college or on social media.

  • Yes, you can, and this is the fun part about Kimola! Kimola turns customer feedback into market research by analyzing online reviews from various sources.

  • Yes, you can have this research report analyzed with more reviews. The page you are viewing displays a limited preview with the analysis of 30 recent reviews. Starting from $18, you can buy the complete version of this research report containing all reviews. Click here to see the purchase options.

Legal Disclaimer

We would like to clarify that this product is not created by Google Play and is not associated with or supported by Google Play in any way.

As a user of this web scraping tool, you are solely responsible for complying with all applicable laws and adhering to Google Play's terms of use, including copyright regulations, when utilizing the extracted review data.