Kimola Analytics'ten 75 USD Ücretsiz Platform Kredisi!

Jun 30, 2020 - 2 min read
Kimola Analytics'ten 75 USD Ücretsiz Platform Kredisi!

Kimola’da her gün, verinin erişilebilirliğini artırmak  ve şeffaf ürün politikamızı son kullanıcıya yansıtmak üzerine çalışmalar yapıyor, bu misyonun parçası olacak aksiyonları nasıl hayata geçirebileceğimizi tartışıyoruz. Bugün, ekibimize ulaşıp demo istemenize gerek kalmadan Sosyal Araştırma Platformu’muzu deneyebilmeniz için hayata geçirdiğimiz, ücretsiz kredi sistemimizi Türkiye’de de aktive ettiğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

30 Haziran tarihinden itibaren geçerli olan krediden, daha önce hesap açmış olan kullanıcılar da faydalanabilecek. Yeni kullanıcılar ise ürünümüzün ana sayfası üzerinden hesap açarak krediye sahip olabilecek. 75 dolarlık kredi ile kullanıcılar 1 ay boyunca bir konu hakkındaki sosyal mecra paylaşımlarını ücretsiz görüntüleyebilme, sadece gerçek insanlar tarafından yazılmış içerikleri filtreleyebilme ve konu hakkındaki popüler içeriklere hızlıca ulaşabilme gibi imkanlara sahip olacaklar.

Ücretsiz Kredimi nasıl edinebilirim?

Hali hazırda platformu kullanan kullanıcılarımız Kimola’dan gelecek bir e-mail ile kredilerini aktive edebilirler. Yeni üyelerimiz ise üye oldukları anda kredileri hesaplarına yüklenecek ve anında kullanmaya başlayabilecekler. Kredinizi edinmek için buradan üye olabilirsiniz.

Ücretsiz Kredim ile ne yapabilirim?

Bildiğiniz gibi iletişim profesyonelleri için farklı bir çok ürün sunuyoruz. Bu kredi, sadece Sosyal Araştırma Platformu’muzda geçerli olacak.  Platformda, hedef kitlelerinizi, tüketicilerinizi ve sektörünüzü yakından takip edebilmeniz için üç ana özelliğimiz bulunuyor;

  • Yaşam Stili Analizi: Hedef kitlenizin yaşam stili verilerini görüntülemenizi sağlayarak satış ve iletişim stratejilerinizi optimize etmenizi sağlar.
  • Sosyal Dinleme: Sizin için önemli olan bir kelimeyi ya da bir konuyu, dijital dünyada takip etmenizi sağlar.
  • Sektör Trendleri: Eklediğiniz kaynakları sizin için takip eder ve bu kaynaklardan beslenerek size final bir trend listesi getirir.

Bu kredi ile platformun Sosyal Dinleme özelliğinin birinci paketini kullanarak 3 kelimeye ve 1000 içeriğe ücretsiz erişebileceksiniz.

Ücretsiz Kredim ne kadar zaman geçerli olacak? 

Kredinizi 90 gün boyunca kullanabileceksiniz. 

Hala sorularınız var ise bize bu linkten ulaşabilirsiniz. 

Bol verili günler dileriz!

Kimola Ekibi

Subscribe to Our Newsletter!

We gather global consumer research news and share them with 3,000+ marketing and research professionals worldwide.