Data-Centric Brands 2019 Türkiye Programı Başvurulara Açıldı!

Sep 08, 2019 - 2 min read
Data-Centric Brands 2019 Türkiye Programı Başvurulara Açıldı!

Kimola Analytics için geliştirdiğimiz ve herhangi bir web içeriğini bir araştırma kaynağı olarak kullanabilen teknolojimiz ile tüketici araştırmaları alanındaki çok eski alışkanlıkları değiştirmeye başlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu yaklaşımımızı dünyanın farklı yerlerindeki daha fazla sayıda markanın deneyimleyebilmesi için yarattığımız Data-Centric Brands programının ikinci ayağı Türkiye’de başlıyor!

Data-Centric Brand Programı Nedir?

İlkini geçtiğimiz Temmuz ayında ABD’de düzenlediğimiz “Data-Centric Brands” programının, toplamda 120.000$’lık kredi dağıtacağımız Türkiye ayağı için hazırlıklarımız tam, heyecanımız yüksek ve gençliğimiz var! Başvuruları bu sabah itibariyle açtık, 30 Eylül Salı gecesi sona erecek.

Program kapsamında Türkiye’den kabul edeceğimiz 20 marka hem Kimola Analytics platformunun kullanımı hem de veri analiz hizmetini kapsayan 6.000$’lık içgörü kredisine ücretsiz sahip olacak. 80 gün boyunca hedef kitlelerinin seçilmesi, bu kitlelerin oluşturulması ve takibinde Kimola ekibinden alacakları destekle markalar, bu sezona etkili bir başlangıç yapabilecekler.

Kimola Analytics, bir endüstri özelindeki tüketici trendlerini tespit etmeyi, markaların hedef kitlelerini profilleyerek yaşam stillerini anlamayı ve bir konu hakkındaki tüketici konuşmalarını analiz etmeyi sağlıyor. Böylece platform, zamana karşı yarışan pazarlama ekiplerinin dijital veriye yönelik tüketici araştırma ihtiyaçları için vazgeçilmez bir çözüm sunuyor. Başvurularınızdan önce Kimola’da ücretsiz bir hesap açıp, platformu hemen deneyimleyebilirsiniz.

Programa başvurular, “Data-Centric Brands” sayfası üzerinden doğrudan doğruya markalar tarafından ya da bu markaların ajans ya da araştırma şirketleri tarafından yapılabiliyor. Sorularınız için bize her zaman ulaşabilirsiniz.

Subscribe to Our Newsletter!

We gather global consumer research news and share them with 3,000+ marketing and research professionals worldwide.

Latest