Veri Analitik Servislerimiz için 1M TL Yatırım!

May 16, 2018 - 2 min read
Veri Analitik Servislerimiz için 1M TL Yatırım!

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde Kimola, “mahallenin içine kapanık çocuğu” olarak sessizce yol aldı. Bu sürede, iletişim sektöründeki iş dinamiklerini değiştirdiğini görmekten gurur duyduğumuz teknoloji ve ürünler geliştirdik. İnsan gücüyle yönetilemeyecek kadar çok miktarda veriyi analiz eden algoritmalar tasarlayıp, küçük bir ekiple dev şirketlere hizmet sağlayan bir noktaya ulaştığımızı görmenin sevinci tarifsiz.

Biliyoruz ki, geri dönüp baktığımızda bizi gururlandıran her adım aslında sonrası için sadece bir başlangıç. Kimola’da geliştirdiğimiz ürünlerin yanında, çizgi dışı mühendis ve sosyal bilimciler yetiştirmeyi, girişimcilik ekosistemini desteklemeyi de görev ediniyoruz. İnanıyoruz ki teknolojik gelişimine katkıda bulunacağımız çok fazla alan, hayatına dokunup destekleyeceğimiz çok fazla insan var. En güzel bilinmezlik bu olsa gerek.

Veri Analitik Servislerimiz için 1M TL Yatırım!

Ebru Dorman (StartersHub, Chairwoman), Mustafa Savaş (Kimola, Kurucu), Rina Onur (500 Startups İstanbul, General Manager)

Sadece bunların motivasyonu bile bize yeterken, artık bize inanan yatırımcılarımızla birlikteyiz bu yolda. Takıma hoş geldin StartersHub, 500 Startups ve Uğur Şeker!

Sırada Ne Var?

Kimola Insights, Kimola Trends ve Kimola Social TV adıyla sunduğumuz veri analitiği ürünleri artık Kimola Analytics çatısı altında birleşecek ve SaaS model ile çalışan bir Tüketici İçgörü Platformu‘na dönüşecek. Reklamverenler, “Sanat Severler”, “Genç Yetişkinleri”, “E-Ticaret Kullanıcıları” gibi sosyal medyada tanımlanması mümkün olmayan hedef kitleleri, bu ürün için geliştirdiğimiz yapay zeka motorundan faydalanarak basit bir kullanıcı arayüzü ile oluşturup, minimum 10.000 kişilik bir araştırmayı 3 saniye içerisinde yapabilecekler.

Bunun dışında, dil üzerinde yaptığımız çalışmaların sonucu sunduğumuz Language Detection, Emotion Detection, Search, Text Categorization gibi API servislerimizi de kısa zamanda Kimola Cognitive çatısı altında birleştireceğiz.

Bu heyecan dolu yolculukta Kimola’nın bir parçası olmak için Kariyer sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Neşeyle kalın!

Subscribe to Our Newsletter!

We gather global consumer research news and share them with 3,000+ marketing and research professionals worldwide.