Sosyal TV ve Sonrası

May 01, 2018 - 2 min read
Sosyal TV ve Sonrası

İlk gününden beri sıkı ilginizi görmekten mutlu olduğumuz Sosyal TV servisimiz, 15 Haziran itibariyle sadece kurumlara hizmet verecek.

2013 yılında Türkiye’nin ilk Sosyal TV servisini açarken yaşadığımız heyecan hala taze. O tarihlerde henüz yurt dışında bile oldukça yeni olan Sosyal TV kavramının tohumlarını atmış, bir ilki gerçekleştirmiş olmanın gururunu sonuna kadar hissetmiştik.

27 Ağustos 2013 Salı günü yayınlanan şu haberle başlamıştı bu hikaye;

Kimola Sosyal TV

MediaCat internet sitesinde çıkan haberimiz

Başlangıçta sadece kurumlar için planladığımız bu servisi, tüm Türkiye’den TV izleyicisi benimsemiş ve sıkı birer takipçimiz olmuştu.

O günden bu yana aldığımız muhteşem destekle reklamverenlerin, TV yayıncılarının stratejilerini belirledikleri analizler sağladık. Bu sırada hem yayıncıların hem reklamverenlerin hem de TV izleyicisi bireylerin ihtiyaç duyduğu canlılığı sağlamak üzere bu analizleri internet sitemizden anlık olarak da paylaştık. Bu tutumumuzla sizlerin güven ve takdirini kazandığımızı görmek de bizler için muazzam bir motivasyon kaynağı oldu.

Ve Sonrası

Geçtiğimiz haftalarda bizi çok heyecanlandıran bir gelişme paylaşmıştık sizinle. Müşterilerimize en iyi standartlarda hizmet eden ürünler geliştirmek için girdiğimiz bu yolda artık yeni yatırımcılarımız da bizimle birlikte.

Artık hem kurumlara hem de analizlerimizi sıkı takipçisi olan TV izleyicilerine karşı yeni sorumluluklarımız var. Bu bilincin bir parçası olarak da, medya satın alma stratejilerinin önemli bir parçası olan günlük Sosyal TV verilerini yalnızca kurumlarla paylaştığımız daha verimli ve yeni bir düzene geçiyoruz.

Bu nedenle 15 Haziran 2018 tarihi itibariyle günlük listelerimizi de kapsayan Sosyal TV analizlerimiz, genel erişime kapalı olacak. İnternet sitemiz, Twitter hesabımız ve RaniniTV’de günlük olarak yayınladığımız listeleri de kapsayan tüm TV analizlerimizi artık sadece kurumlarla paylaşacağız.

Yaşasın Sosyal TV!

Bugün geldiğimiz noktada artık Sosyal TV, tüm paydaşları için yarattığı özgürlükle güçleniyor. İzleyicilere haklarını savunma, tartışma ve paylaşma olanağı sağlıyor. Sosyal TV, televizyonu bir ortak akla, harekete ve deneyime dönüştürüyor.

Kimola olarak TV izleyicilerinin sesini olanca gücüyle yayıncılar ve reklamverenlere duyurmaya devam edeceğiz.

 

Neşeyle kalın!

Subscribe to Our Newsletter!

We gather global consumer research news and share them with 3,000+ marketing and research professionals worldwide.