Kimola 2021 Yaz Staj Programı Başvuruları Açıldı!

May 02, 2021 - 2 min read
Kimola 2021 Yaz Staj Programı Başvuruları Açıldı!

/staj/
Fransızca stage "çıraklık, deneme aşaması" sözcüğünden alıntıdır. Fransızca sözcük Eski Fransızca estage "1. durma yeri, durak, menzil, etap sözcüğünden evrilmiştir. 

 

Mustafa Savaş

Kimola ekibinin yaptığımız işler dışında en heyecanlandığı dönem başladı; staj programımız! Her sene, kişiye özel hazırladığımız eğitimler, haftalık görevlerle dolu programımız, bu sene de yeni mezunlarını aramaya başladı.

Aşağıda, Kimola ekibinin hazırladığı yaz staj programımız ile alakalı bütün bilgileri bulabilirsiniz. Bunun yanında, Kimola ile yolu kesişen iki farklı üniversite öğrencisi arkadaşımızın blog postlarını da şuradan ve şuradan okuyabilirsiniz. 

Dilerim bu yıl da Kimola, buradan yolu geçen diğer değerli stajyerlerimiz gibi profesyonel iş hayatına atılmadan önce uğradığınız, deneyim biriktirdiğiniz, bol bol öğrendiğiniz ve henüz farketmediğiniz yeteneklerinizi keşfettiğiniz son çıraklık durağınız olur. 

 

Kimola Yaz E-Staj Programı - KS07

Departman: Pazarlama ve Araştırma

Türkiye’de ve dünyada markaların iletişim ve satış stratejilerine yön veren veri analitiği şirketi olarak, teknoloji, sosyoloji ve pazarlamaya meraklı, üniversitelerin iletişim fakültelerine bağlı bölümlerde 3. yılını tamamlamış, yaz dönemi stajyerlerine ev sahipliği yapacağız.

Yaz Staj Programımız Hakkında

Kimola'da eğitime değer veriyor ve stajyerlerimizi, gelecekteki işlerine hazırlamak için insiyatif almalarını sağlıyor, yeteneklerinin üzerine gitmeleri için cesaretlendiriyor, henüz öğrenmeye vakitlerinin olmadığı alanlarda geliştirmeye çalışıyoruz. Program süresince stajyerlerimizi, topluluğumuzun bir parçası haline gelebilmeleri için eğitiyoruz.

#İlginçBilgi: Stajyerlerimizin %50'si staj programımızdan sonra Kimola'da en az bir projede freelancer olarak çalıştı - hatta bazılarını Kimola'da yarı zamanlı ve tam zamanlı pozisyonlarda işe aldık!


Zamanlama
Son Başvuru Tarihi: 25.05.2021
Görüşmeler: 15.05.2021 - 30.05.2021
Program: 15.06.2021 - 15.08.2021

ÖNEMLİ: Staj programımız bu sene online gerçekleşecek. 

Programda Neler Var?

Stajyerlerimize kendi alanlarına, yeteneklerine ya da kendilerini geliştirmek istediği alanlar üzerine uygun online eğitimler seçerek ve satın alarak destek oluyor, programlarını haftalık olarak düzenliyor, pazarlama dünyasına ait genel bir bakış açısı ile birlikte, dijital pazarlama, lead toplama, e-mail pazarlaması, sosyal medya, iletişim stratejisi kurma, tüketici davranışları analizi, içgörü çıkarma ve metin yazarlığı üzerine görevler vererek deneyim kazanmalarını sağlıyoruz.


Ne Bekliyoruz?

  • Teknolojiye ve teknoloji dünyasına merak duyması

  • Yazılı ve sözlü iletişiminin iyi olması

  • Analiz yeteneğinin güçlü olması

  • Dijital araçları iyi kullanabiliyor olması

  • Yaratıcı olması

  • Pazarlama ve araştırma dünyasına ilgi duyması

Sorumluluklar

  • Kimola’nın Tüketici İçgörü Platformu’ndan tüketici davranışlarının incelenmesi ve tüketici gruplarının analizi,

  • Pazarlama materyallerinin hazırlanması

  • Dijital pazarlama stratejisinin çıkarılması, e-mail pazarlama materyallerinin hazırlanması, metinlerinin yazılması 

  • İçerik stratejisi üzerine çalışmalar

  • Marka odaklı sosyal medya stratejisi hazırlanması

  • Tüketici trendleri üzerine analizler, blog yazıları üretilmesi

Nasıl Başvurulur?

Kariyer sayfamızdan başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Subscribe to Our Newsletter!

We gather global consumer research news and share them with 3,000+ marketing and research professionals worldwide.

Latest