Announcing Free Research Tools: Turn Amazon, Trustpilot, Tripadvisor, Google Play and App Store reviews into market research!
User Complaints and Issues with ING Banking App

User Complaints and Issues with ING Banking App

30 reviews between Jul 31, 2023 and Aug 11, 2023.

Users have reported various issues with the ING banking app, including frequent reactivation, login problems, outdated information, and malfunctioning features. The app also displays annoying and irrelevant personal messages. Despite promises to fix them, the widget and cash code generator are still not working properly. Additionally, adding a business account disables the widget. Overall, while the app has some useful features, it needs significant improvements to enhance user experience.

‎ING Bankieren
Get a comprehensive research report right away

This research report is limited to the analysis of 30 recent reviews. Starting from $12, you can buy the complete version of this research report containing all reviews.

30 reviews between Jul 31, 2023 and Aug 11, 2023.

Jul 31, 2023 - Aug 11, 2023
 • op dit moment waardeloos

  om vage redenen elke twee dagen weer opnieuw app activeren. ING gebeld, daar zeiden ze dat ik een oude versie gebruik vd app…versie 15.1 terwijl ze al 15.20 hebben. App opnieuw geactiveerd: blijkt versie 15.1 gewoon de laatste versie te zijn 😴😴😴

  Sentiment
  • Negative
  Content
  • App Activation Issues
  Aug 11, 2023
 • Antwoord op onderstaande reactie:

  Uiteraard Hanneke: als ik de app om de 4-6 weken opnieuw moet installeren heb ik altijd de laatste versie….

  Om dd 4-6 weken blokkeert de app en krijg ik de melding oeps er is iets misgegaan… kan dan de app inclusief vier bankrekeningen weer opnieuw installeren en instellen, ik wordt dit wel een beetje zat

  Bedankt voor je review! Heb je wel de nieuwste versie van de App? ^Hanneke

  Sentiment
  • Negative
  Content
  • Recurring Activation
  Aug 10, 2023
 • Oeps!

  Elke maand weer opnieuw instellen van de app.

  Krijg dit echt te vaak “Oeps! Er blijkt iets mis te gaan. Probeer het later opnieuw” geen informatie niks. En altijd op momenten dat ik in de rij sta bij de kassa….

  Sentiment
  • Negative
  Content
  • App Activation Issues
  Aug 10, 2023
 • Telkens opnieuw activeren app

  Al vaker gemeld in de recensies door vele mensen: iedere zoveel weken moet ik de app op mijn iPhone opnieuw activeren en weer vier rekeningen toevoegen. Gezien een reactie van ING op een van die reviews is dit al lang bekend, maar doet ING er gewoon niks aan.

  Sentiment
  • Negative
  Content
  • App Activation Issues
  Aug 10, 2023
 • Bug report

  Als ik op mijn iPhone via de website probeer in te loggen via de app, kom ik niet in de app maar in de appstore om de app bij te werken. Maar die is al Bijgewerkt. Ofwel: kan niet inloggen via de app op de iphone. Op de ipad gaat het wel goed. Pls help. Tweede poging: open safari op de iphone. Browse naar mijn.ing.nl. Geef aan dat je wil inloggen via de app en druk op de betreffende knop. Je hoort nu in de app uit te komen, maar ik kom in de appstore om de app te updaten. Maar die is al updatet. Ofwel ik kan op mijn iPhone niet op deze manier op de website inloggen. En op de iPad gaat het wel goed.

  Extra info: als ik daar op open klik, opent de app, maar geen inlogscherm. Nogmaals: na klikken op de website hoort de app te openen en niet de appstore.

  Sentiment
  • Positive
  Content
  • Login Problems
  Aug 10, 2023
  • NFC Aanmelden svp

   Ik zou graag bij het aanmelden/ inloggen mijn paspoort etc willen kunnen scannen middels de nfc chip.

   Ik heb een iphone met kapotte camera’s en en een andere aanschaffen gaat momenteel niet. Hierdoor kan ik niet via de app inloggen want hij opent automatisch de camera functie maar omdat de camera op mijn iPhone kapot is krijg ik een zwart scherm te zien.

   Dit is niet alleen bij het particuliere scherm maar ook als je zakelijk wilt inloggen. Graag aanpassen zodat het leventje want ik leidt/lijdt beter kan worden🥲🔥

   Oke ik weet dat jullie iets doen met de feedback of eigenlijk “feedforward” dus alvast bedankt!

   (Hier heb je wat chocola 🍫 waarom? Omdat je het verdient, kanjer!😎)

   Sentiment
   • None
   Content
   • App Functionality
   Aug 09, 2023
  • Niet goed

   Je kunt er lang niet alles vinden en gegevens zijn niet up to date. Je moet dan eerst weer uitloggen en opnieuw uitloggen.
   Ook incasso-overzicht klopt niet en is onvolledig in app.
   Betalen met telefoon is erg omslachtig. Dus opkweker niet voor regulier gebruik!!!

   Wat ik mis zijn incasso’s die al gepland maar nog niet uitgevoerd zijn. In mijning.nl zijn deze wel te vinden via de app helaas niet. Hier alleen maar reeds uitgevoerde incasso’s...😟en zelfs deze zijn niet volledig regelmatig.

   Daarnaast: doe je een betaling via de app, dan blijkt de app je een te rooskleurig beeld van je saldo te geven. De betaling is dan namelijk nog niet verrekend, ook al staat die als vertekend... Zelfs naar andere schermen gaan biedt geen soelaas. Het enige: uitloggen en opnieuw inloggen.

   Daarnaast zijn sommige dingen slecht te vinden, omdat steeds de weg ernaartoe verandert. Het lijkt wel een geval van klantje pesten.

   Ook blijkt de app regelmatig andere overzichten te geven dat mijning.nl . Hierdoor weet je regelmatig niet waar je aan toe bent.

   Ook ligt de app er regelmatig uit. Waardoor je ook niets meer kunt. En ook het betalen met de telefoon: de ene keer gaat het redelijk, de volgende keer, wordt er niet 1, niet 2 of dergelijke maar tot wel 5 keer je pincode gevraagd, waardoor een pinapparaat allang een foutmelding heeft gegeven en betalen via de app bijna onmogelijk is. En dan willen ze ook nog bij de bank bij voorkeur betalingen via de app, in plaats van met de pinpas. Dat laatste is toch echt vele malen makkelijker en sneller!

   Inmiddels ( augustus 23 ) zijn er een aantal problemen opgelost, maar ook weer nieuwe gecreëerd... Het inzien van incasso’s nog steeds niet voldoende ( alleen verleden te zien, niet de das van vandaag of morgen ). Daarnaast kon je eerder nog normaal overschrijven via de app, nu wordt het je onmogelijk gemaakt. Als je inlogt en je gaat gelijk tikken voor de overschrijving, dan wordt je tijdens het tikken alweer uitgelogd, zogenaamd, vanwege veiligheidsredenen mag je maar een korte tijd in de app zijn. Wat je echter al hebt ingegeven, is echter niet meer op de app terug te vinden. Ook niet via zoekfunctie. Deze functie geeft overigens andere dingen weer dan waar je naar vraagt..
   Maar je hebt de normale computer nodig om de overschrijving alsnog te plaatsen...

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • App Functionality
   Aug 09, 2023
  • App opent niet automatisch na update

   Wordt bij ING spaarpunten-bestelling constant naar Appstore gestuurd waardoor afrekenen onmogelijk is.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Advertising
   Aug 09, 2023
  • Geweldige app maar..

   Het gebeurt zeer regelmatig dat bij het opstarten van de app het pop-up venster “Inloggen met Face-ID” niet automatisch tevoorschijn komt. Moet dan op het Face-ID icoontje tikken of de code invoeren. Heb de nieuwste versie geïnstalleerd en het toestel opnieuw opgestart

   Sentiment
   • Positive
   Content
   • App Activation Issues
   Aug 08, 2023
  • Widgets en Berichten

   Toestel herstarten heeft helaas geen enkel effect. Nog steeds hetzelfde geen Cashcode in berichten
   iPhone 13 IOs v. 16.6

   Na de laatste update is de gegenereerde Cashcode nog niet steeds opgeslagen in de app onder Berichten! Please fix! Prima app, Sorry maar met de widgets gaat het elke dag fout, moeten telkens weer verwijdert en opnieuw geïnstalleerd worden, om ze weer te laten functioneren! Na het doorlopen van het aanvraag proces in de ING Mobiel Bankieren App, wordt de ING cashcode getoond. De code wordt ook naar jouw ING Inbox gestuurd. De tijdelijke gegenereerde cash code tbv van geldopname wordt niet getoond en doorgestuurd naar berichten in de app. Dit is niet handig en zelfs onveilig wanneer je die zelf ergens moet noteren.Please fix!

   Sentiment
   • Positive
   Content
   • Relevant Messages
   Aug 08, 2023
  • Werkt niet meer

   De laatste weken moet ik regelmatig in de app opnieuw activeren. Heb steeds alle nieuwe updates. Is drie maanden gelden begonnen en moet steeds vaker. Soms elke keer als je de app wil opstarten. Ook voor de beleggingsapp. Maar dit jaar überhaupt veel storingen bij de ING. Moeten echt zorgen dat het weer stabiel wordt. Lijkt er op dat dit gebeurt sinds er reclames getoond worden voor ING producten.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Recurring Activation
   Aug 08, 2023
  • Foutje in app

   Sinds de update van 4 augustus: als je bij Mijn ING (browser op iPad) wilt inloggen via de app kom je eerst op deze pagina van de ING app (in de appstore, dus). Als je hier op Open klikt, ga je alsnog naar de ING app. Deze tussenstap lijkt me niet de bedoeling en verhindert mogelijk ook e.e.a. vanuit andere apps waar normaal de ING app (inlogscherm) direct geopend wordt. Het lukte namelijk ook niet om vanuit de AH app eenmalig mijn digitale betaalpas te activeren.

   Edit op 7 aug: wat ik beschrijf. Ipv vanuit aanmelden in de browser rechtstreeks naar het inlogscherm van de mobiele app van ING ga je eerst naar de pagina van de app in de app store. Daar staat bij mij dan ‘open’ (en niet ‘bijwerken’ als de app niet up-to-date zou zijn) en als ik dan op ‘open’ klik, kom ik pas bij het inlogscherm van de mobiele app van ING.

   Sentiment
   • None
   Content
   • Login Problems
   Aug 07, 2023
  • Nieuwe berichtjes bovenaan de app

   “Je digitale portemonnee staat voor je klaar” - “Complimenten, je let goed op je geld vandaag” - “Welkom terug! We hopen dat het goed gaat met je” - Kunnen die kinderachtige, nikszeggende en tikkeltje denigrerende lorem ipsum-berichtjes bovenaan de app alsjeblieft snel weer weg? Geen idee waarom ING denkt dat iedereen hier maar op zit te wachten. Een warm gevoel van dit soort ongemeende standaard zinnetjes krijg ik echt niet… Jullie mogen sowieso wel een opt-out inbouwen voor al dit soort zogenaamde leukigheidjes en franjes. Hou de app gewoon sober en to-the-point. Niet alles hoeft “fun” en een “experience” te zijn.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Relevant Messages
   Aug 07, 2023
  • Deze designers zijn allergisch voor negatieve ruimte

   “Hallo we hopen dat het goed gaat met je.”
   Welke simpele ziel dacht: laten we de beperkte ruimte die we op het scherm hebben nog verder opvullen met irrelevant geneuzel?
   Net die reclameberichten zich zich vermommen als behulpzame tekstje tussen mijn rekeningen door. Ruis en troep die de aandacht afleidt van hetgeen waar ik naar op zoek ben: mijn gegevens.

   Sentiment
   • None
   Content
   • Relevant Messages
   Aug 07, 2023
  • Fijne app

   App werkt prima op de iPhone, maar zou handig zijn als het overzicht op de iPad er hetzelfde uit zou zien als op de telefoon.
   Ook saldo verbergen werkt niet op de iPad, er is geen keuze voor houdt saldo privé en het totaal saldo van de betaalrekening is niet zichtbaar.

   Sentiment
   • Positive
   Content
   • Missing Features
   Aug 07, 2023
  • Weg bug 😁

   Top weer alles werkt naar behoren met de VoiceOver, thans 👍

   Sentiment
   • Positive
   Content
   • App Functionality
   Aug 06, 2023
  • Irritante boodschappen en welkomst berichten

   Laat ons beide uitzetten aub. Hoeveel mensen hebben daar inmiddels al om gevraagd, luister naar je klanten aub.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Recurring Activation
   Aug 04, 2023
  • Waardeloos de laatste tijd!

   Iedere week de app opnieuw activeren kan niet de bedoeling zijn ing.

   Sentiment
   • Positive
   Content
   • App Activation Issues
   Aug 04, 2023
  • Widget

   Ondanks toezeggingen om die te repareren werkt de widget nog steeds niet als je zowel een particuliere als een zakelijke rekening in de app beheert. Wanneer lossen jullie dit nu eens op? Tot een jaar geleden werkte die combinatie wel.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • App Functionality
   Aug 04, 2023
  • Opnieuw activeren

   De app heeft bij mij altijd prima gewerkt, maar de laatste maand heb ik m al 3 keer opnieuw moeten activeren.
   Weer legitimeren en alle rekeningen toevoegen.
   Wat is het probleem???

   Sentiment
   • Positive
   Content
   • Recurring Activation
   Aug 03, 2023
  • Widgets werken na maanden nog steeds niet

   Ik vraag me af wanneer de widgets van deze app weer gaan werken.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Widget Not Working
   Aug 03, 2023
  • Apple Watch.

   Laat die special forces de APPLE WATCH APP MAAR IS VEILIG TERUG BRENGEN.!!!

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Relevant Messages
   Aug 03, 2023
  • Helaas

   Na de laatste update problemen met overschrijven. Is bekend, maar houden het onder de pet. Jammer.

   Sentiment
   • None
   Content
   • App Functionality
   Aug 03, 2023
  • Fijne app, maar die reclames

   Ben heel tevreden over de mogelijkheid van de app. Maar de reclames zijn heel irritant en ik moet ze dagelijks verwijderen om het overzicht te herstellen. Ik betaal voor mijn ING, dus laat die reclames liever weg!!
   Daarnaast een feature request: zoek functie voor afschriften creditcards

   Sentiment
   • Positive
   Content
   • Advertising
   Aug 02, 2023
  • Mag meer geautomatiseerd worden.

   Prima app, maar kan nog geen spaarrekeningen zien in de Flow app om automatische overschrijvingen te kunnen doen.

   Sentiment
   • None
   Content
   • Missing Features
   Aug 02, 2023
  • App downloaden in buitenland?

   Hoi! Hele fijne app.
   Ik zit in Australië en vroeg me af, als ik mijn land in de Apple Store wijzig naar de Australische, verdwijnt de ING app dan of heb ik nog steeds toegang ertoe? En ontvangt het ook nog updates? Ik heb de app dus al gedownload en geactiveerd in Nederland en het werkt hier gewoon. Ik vraag me alleen af wat er gebeurt als ik mijn land wijzig in de App Store Ivm wat andere apps die ik nodig heb. Groetjes, Alisa

   Sentiment
   • Positive
   Content
   • App Activation Issues
   Aug 02, 2023
  • Widget

   Zodra ik een zakelijke rekening toevoeg is de widget niet meer te gebruiken. Jammer…

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Widget Not Working
   Aug 01, 2023
  • Overschrijven lukt soms niet meer

   Lijkt bug in de app, erg vervelend

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • App Activation Issues
   Jul 31, 2023
  • Prima app. Maar haal de persoonlijke boodschap weg

   Het is een prima app! Maar haal aub de persoonlijke welkomsboodschappen maar weer weg. Zoals “complimenten, je let goed op je geld vandaag” dat hoeft van mij echt niet. Hou mij niet zo in de gaten.

   Sentiment
   • Positive
   Content
   • Relevant Messages
   Jul 31, 2023
  • Ongewenste intimiteiten

   Ik begin me steeds meer te ergeren aan de persoonlijke boodschappen die sinds kort op het openingsscherm verschijnen. Alsof ik er op zit te wachten om maar liefst zes van die verkooppraatjes te verzamelen. Hou toch op. Ik ontvang liever een marktconforme spaarrente dan deze ongewenste intimiteiten. Nu ik de boodschappen consequent heb verwijderd lijkt het erop dat ze niet meer in beeld verschijnen. En ING heeft gemeld dat ze met de feedback aan de slag gaan.

   Sentiment
   • Negative
   Content
   • Relevant Messages
   Jul 31, 2023

Sentiment Analysis

 • Positive(10)
  33%
 • Negative(15)
  50%
 • None(5)
  17%
-17 Net Promoter
Score

Popular Topics

 • App Activation Issues(7)
  23%
 • Relevant Messages(6)
  20%
 • App Functionality(5)
  17%
 • Recurring Activation(4)
  13%
 • Advertising(2)
  7%
 • Login Problems(2)
  7%
 • Missing Features(2)
  7%
 • Widget Not Working(2)
  7%

Languages

 • Dutch(28)
  93%
 • English(2)
  7%

Rate this report

Help us to improve this report.

See Other Examples

See other research reports created by our community members from App Store reviews.

See All Research Reports >>
Related Readings

Kimola provides resources to enhance your market research knowledge, providing tutorials, tips and tricks and best practices for different research scenarios.

Frequently Asked Questions
 • This page is a research report based on the analysis of online reviews collected from App Store. It contains the top 30 recent reviews with their sentiment analysis, content classifications and trend graph to display the change over time. You can search in reviews and filter results based on sentiment and content classifications. Also, all the reviews and analyses are available to download as an Excel file.

 • Yes, this page is publicly available for everyone on the internet to see. You can copy and share this link with a friend, college or on social media. Also, you can download this report in Excel file format with all the reviews and analyses.

 • Yes, you can, and this is the fun part about Kimola! Kimola offers a variety of free research tools that turn online customer feedback into comprehensive research reports. You can use these tools for different platforms like Amazon, Trustpilot, Tripadvisor, Google Play, and App Store to create your own research reports.

 • Yes, you can have this research report with more reviews analyzed. The page you are viewing is limited to the analysis of 30 recent reviews. Starting from $12, you can buy the complete version of this research report containing all reviews. Click here you can see the options.

 • Besides free research tools, Kimola also offers software products to collect, analyze and classify customer feedback. Kimola Analytics automatically tracks customer feedback on social media channels, e-commerce sites and articles from news portals. If you already use a tool to collect customer feedback, you can try Kimola Cognitive to upload your existing data for text analysis with sentiment and content classification.